werkplaats.jpg

Werkplaats

Theo van Heeswijk autoservice & advies is een full-service autobedrijf. Bij ons kunt u terecht voor een APK en onderhoud, het wisselen van banden maar ook voor aircoservice, een complexe storing of grote reparatie. Wij zijn iedereen graag van dienst, ongeacht het merk. Uw voertuig is van harte welkom in onze complete, moderne werkplaats, waar plaats is voor elk merk en type auto, bedrijfswagen of camper.

Voor alles wat met onderhoud of reparatie van uw voertuig te maken heeft, bent u hier aan het juiste adres. Door onze vakkundige monteurs wordt altijd op een zorgvuldige manier gewerkt en gebruik gemaakt van professionele en moderne apparatuur. Uiteraard werken wij standaard vanuit de hoogste kwaliteits-eisen.

Reparaties worden pas na overleg en met uw goedkeuring uitgevoerd, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan. Betrouwbaarheid en transparantie zijn binnen ons autobedrijf erg belangrijk.

Vervangend vervoer

Uw auto in de garage, maar u wilt toch mobiel blijven? Geen probleem. Wanneer u uw auto onderbrengt bij Theo van Heeswijk autoservice & advies kunt u rekenen op de beste service! 

Tijdens het maken van een werkplaatsafspraak heeft u keuze uit de volgende mogelijkheden:

  1. U maakt gebruik van ons vervangend vervoer of een leenfiets. 
  2. U maakt gebruik van de haal- en brengservice 
  3. U wilt graag op de reparatie wachten