team.jpg

Over ons

René Muijs richtte in 2013 ‘Muijs Auto’s’ op. Hij begon in een klein pand aan de van Leeuwenhoek met 4 auto’s. Inmiddels, aan de Galvaniweg 27, is de showroom van het bedrijfspand royaal gevuld met een divers aanbod occasions. Omdat er ook reparatie, APK en onderhoud wordt aangeboden is Muijs auto’s een gekend adres in de regio voor gebruikte auto’s van alle merken.

"De ontwikkelingen gaan snel", vertelt René. "Nadat ik werkzaam ben geweest bij verschillende garagebedrijven ben ik 2013 voor mezelf begonnen. Het is daarna eigenlijk nooit rustig geweest. Ik merkte al snel dat ik moest groeien om een betrouwbare garage te kunnen zijn. Mensen hechten veel waarde aan mobiliteit en daarom is service, garantie en vertrouwen natuurlijk enorm belangrijk. Na verschillende omzwervingen te hebben gemaakt ben ik nu ontzettend blij met de showroom aan de Galvaniweg. Ik kan niet alleen een breed assortiment aan auto’s aanbieden maar er is veel meer. Ik heb de beschikking over een moderne werkplaats waar we naast de aflevering van auto’s ook onderhoud en reparatie kunnen uitvoeren. Bovendien verzorgen we de wissel van winter- en zomerbanden en slaan we deze op in het bandenhotel".

Maar er is meer. Toen René in 2017 het voormalige pand van Markant Keukens aan de Galvaniweg 27 kon betrekken besloot hij zijn krachten te bundelen met Theo van Heeswijk Auto's. René en Theo kenden elkaar al een aantal jaren. En hoewel je zou denken dat iedereen elkaar kent in de Schijndelse autobranche, was dat bij René en Theo niet het geval. “Theo kwam een tijdje voor de verhuizing aanwandelen”, blikt René terug. “En toen bleek dat we het heel goed met elkaar konden vinden”, aldus Theo. Niet lang daarna werd een prachtige samenwerking in het leven geroepen: Autoplaza Meierijstad. Theo heeft heel veel technische ervaring dankzij zijn werk bij onder andere een Ford-dealer. Daar heeft hij 21 jaar gewerkt, en daarna nog 12 jaar voor zichzelf. René werkte bij verschillende dealers op de in- en verkoop (Volkswagen, Opel, Citroen en Kia) voordat hij voor zichzelf begon met Muijs Auto’s. 

Wanneer u uw auto onderbrengt bij Muijs Auto's kunt u rekenen op de beste service. Wij staan voor vertrouwde, persoonlijke en betaalbare service. Benieuwd naar ons bedrijf of heeft u gewoon zin in een kop koffie? Kom dan eens langs bij ons in Schijndel. U bent van harte welkom!

BOVAG

Wij zijn erkend BOVAG-bedrijf. Hierdoor bent u verzekerd van uitstekende service. Wij zorgen dat u zorgeloos de weg op kunt. Het BOVAG-keurmerk staat voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.